Werkzaamheden


Naast sessie/studiowerk op inval/projectmatige basis heb ik een aantal vaste werkzaamheden. Hieronder mijn huidige:

Boomerang

100 % muzikale energie, 6 gedreven performers waaronder een creatieve dj, een geweldige zanger en prachtige zangeres, een professionele, spetterende show, de lekkerste laatste hits en de beste herkenbare songs uit de 90’s en daarvoor, een strakke podiumopstelling met de nieuwste technieken en bovenal ENERGY!

Met 3 vocalisten, waaronder een geweldige zanger, zangeres en een DJ/toetsenist die rapt, zingt én MC’t, zet Boomerang een waanzinnige act en show neer en weet deze band ieder evenement tot een onevenaarbare live sensatie te maken! Daarnaast heeft Boomerang heeft een spectaculaire look: een strakke, witte podiumopstelling met led-trappen, led-wall en te gekke lichtshow. En voor wie nóg meer wil, is deze show uit te breiden met een energieke blazerssectie, danscrew én special effects zoals sparkulars, CO2, confetti en flames, voor een unieke feestbeleving!

Meer info: www.boomerangmusic.nl 


Borsato Experience

Een band die het repertoire van Marco eert in een avondvullend concert. Hoewel het altijd gek is iets een tribute te noemen als iemand zelf nog optreedt, is dat toch wat het is. Een eerbetoog aan Marco.

Met een 9-koppige band en sterke vocalen zet de Borsato Experience een show neer om nooit te vergeten. Je waant je even in het Gelredome, of misschien toch dat concert in de Kuip, of de Ziggo Dome… Hier komen vele van de grote hits voorbij in de meest spectaculaire live arrangementen.

Meer info: www.borsato-experience.nl


Live Rock Karaoke

Altijd al een keer het podium willen stelen? Je voelen zoals de vocalist van je favoriete band? Op een lijst van ruim 60 (Rock)klassiekers kunnen vocalisten zich intekenen om een nummertje mee te zingen.
Met vooraf natuurlijk een shot tequila tegen de plankenkoorts!

(Gitaar: Mark Jonk, Drums: Walter Gieling, Bas: Ivo Wolfsbergen, zang: Gerrit Schulting).

Meer info: www.facebook.com/Rockkaraoke


Gitaarles
Doordeweeks ben ik ook in verschillende vormen werkzaam als gitaardocent.

Cool Kunst en Cultuur
-Gitaardocent privé, duo-, trio- en of groepsverband.
-Workshops/Cursussen gitaar.
www.coolkunstencultuur.nl

Muziekschool Waterland
-Muziekonderwijs in het basis- en speciaal onderwijs.
-Workshops/Cursussen gitaar.
www.muziekschoolwaterland.nl

Popschool Your Song
Gitaardocent privé, duo-, trio- en of groepsverband.
www.popschoolyoursong.nl